Als karel het zegt ..

.. dan zal het wel zo zijn. Een A- volgens het SEO rapport is natuurlijk heel erg mooi. Maar wat kan er beter?

Vanochtend besprak ik Oscar Hijink van Hijink Advocaten het website-rapport van Karel. Karel maakt gebruik van analyse software waarmee hij websites kan beoordelen.

als karel zegt je seo is goed, dan zal het wel zo zijn

Als online marketeer gebruiken wij deze tools natuurlijk dagelijks maar het is altijd verstandig om open te staan voor resultaten op basis van onderzoek of software ontwikkeld door andere partijen.

Je SEO rapport is goed zegt Karel!

Gelukkig waren de resultaten behoorlijk goed hetgeen niet wil zeggen dat we ons niet kunnen verbeteren. Ik zeg altijd ‘je hoeft niet ziek te zijn om je te verbeteren’.

  1. Wij wisten natuurlijk al dat de snelheid van de site nog verder omhoog kon;
  2. Daarvoor moeten we de site verhuizen naar een voor WordPress geoptimaliseerde hostingprovider waardoor veel onnodige code aan de sitekant kan komen te vervallen;
  3. Daarnaast kunnen veel afbeeldingen worden geoptimaliseerd. Dat hebben wij als webdeveloper in eerste instantie niet in de hand maar we gaan dit nu middels een stukje software in eerste lijn voorkomen;
  4. Een ander kritiekpunt was het sociale profiel van Hijink. Volgens de checklist wordt er niet genoeg gebruik gemaakt van Facebook, LinkedIn en Instagram. Vanaf nu gaan we dus elk nieuw stukje content publiceren via deze kanalen.

Wil jij ook een goed rapport?

Natuurlijk wil je dit en je hebt geen reden om nog langer te wachten; dat is met onze software niet meer dan een muisklik. En wat verdien ik er dan aan? Ik ga ervan uit dat je je wilt verbeteren en omdat je vertrouwen hebt in mijn vaardigheden zul je me bellen voor een afspraak.

About Remo Natali

Remo Natali is 100% webmarketeer van de eerste orde. Met veel enthousiasme inspireert hij bij de inzet van internet als marketinginstrument. Online First met First Online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + zes =