Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
06 200 17 111
info@firstonline.nl

Op welke tijd posten via Instagram, TikTok, LinkedIn, Facebook & Twitter?

Wat zijn de beste tijden om te posten op Instagram, TikTok, LinkedIn, Facebook en Twitter

Ik post zelf veel en vaak via vrijwel alle sociale media voor mijn eigen projecten en de projecten van een ander. Omdat ik in de regel om 8 uur start heb ik mijn eerste tekst vaak om 10 uur klaar. En, omdat ik weinig geduld heb, publiceer ik vaak meteen ook door. Soms ook publiceer ik uitgesteld op een tijdstip direct na de lunch. Nu blijkt dat mijn ongeduld zijn in mijn voordeel werkt. In dit artikel geef ik antwoord op de vraag: “Op welke tijd posten?

Sprout heeft een groot onderzoek gedaan onder haar volgers en daaruit kwamen de volgende tijden waarop je het best kunt posten, op alle socialmediakanalen naar voren:

 • Maandag tussen 10:00 en 12:00
 • Dinsdag tussen 9:00 en 14:00
 • Woensdag tussen 9:00 en 13:00
 • Donderdag tussen 9:00 en 12:00
 • Vrijdag tussen 9:00 en 11:00

En Tik Tok dan?

Bovenstaande tijden gelden voor alle kanalen, waarbij in mijn optiek de tijden voor TikTok toch behoorlijk anders zijn. De beste tijden om te posten via TikTok zijn:

 • Dinsdag tussen 14:00 en 18:00
 • Woensdag tussen 14:00 en 17:00
 • Donderdag tussen 15:00 en 17:00

Lees het volledige artikel hier

Wij werken met software waarmee we berichten in kunnen plannen. We publiceren met veel plezier nieuwe teksten, video’s en graphics voor jouw bedrijf. Wil je hierover meer weten of een afspraak maken. Bel 06 200 17 111 of stuur een bericht naar info@firstonline.nl

Met vriendelijke groet,

Remo Natali
Online First met FirstOnline.

remo natali

In dit licht zeker ook interessant:

 1. Kan ik Chat GPT gebruiken voor SEO content creatie?
 2. Het mysterie van het verloren winkelmandje
 3. Hoe schrijf ik gepersonaliseerde e-mailteksten

En tot slot .. ben je nieuwsgierig hoe jouw website scoort? Vraag de WAPK aan voor jouw website en volgende week weet je er alles van. Ik zal het jouw persoonlijk toelichten via een telefoongesprek, als je durft :)

Let op! Slechts 3 aanvragen deze maand.