Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
06 200 17 111
info@firstonline.nl

E-mailadres veranderen

e-mail-verificatie-tool-hard-bounce

Ikzelf heb een zakelijk e-mailadres en een privé e-mailadres. Als ik me als zakelijke klant registreer bij een leverancier geef ik natuurlijk mijn zakelijke adres op voor notificaties over zendingen en de factuur die vaak via e-mail wordt verstuurd.

De nieuwsbrieven zijn soms ook interessant maar minder belangrijk en ik wil ze al zeker niet elke week in mijn mailbox. In de regel kun je dan geen ’tweede’ mailadres opgeven, dus schrijf ik me, als het begint te irriteren uit.

Vandaag word ik geconfronteerd met een gave e-mail nieuwsbrief functie die ik niet heel vaak tegenkom, namelijk dat je een ander mailadres kunt opgeven voor nieuwsbrieven. Graag maak ik dan gebruik van Outlook Online of Gmail omdat:

  1. Ik bekijk deze mail incidenteel;
  2. Ze hebben goede reclame filters en ik moet dus actief deze ‘map’ selecteren.

Hierdoor raak ik minder afgeleid.

Veranderen van e-mailadres
E-mailmarketingsoftware van MailerLite

Eenvoudige e-mailmarketing software

Ontdek nu zelf hoe ontzettend eenvoudig Mailerlite software werkt en het gemak van supportmedewerkers die 24 uur per dag voor je bereikbaar zijn!

Alle bundels omvatten de nieuwste functies om jouw omzet te laten groeien zoals met eenvoudig op te maken landingspagina’s en het automatiseren van marketingprocessen.

Schrijf je gratis in