Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
06 200 17 111
info@firstonline.nl

E-mail verificatie

goedkoop een e-mailing versturen met e-mailmarketing software

Wat als je het telefoonnummer van jouw favoriete contactpersoon niet te pakken krijgt, omdat je geen antwoord hebt op de geheime vraag van de poortwachter?

Soms moet je als verkoper creatief zijn bij het vinden van contactinformatie omdat van jouw beoogde contactpersoon geen directe gegevens beschikbaar zijn en het algemene telefoonnummer wordt bezet door een uitbestede klantenservice die echte niet weet wie A. Bezemer of C. Derksen is. Dan moet je andere manieren zoeken om contact op te nemen. Een van de opties is het versturen van een e-mailbericht maar als je ook dat persoonlijke adres niet hebt? Wat doe je dan?

Dan ga je onderzoeken wel e-mailadres actief is met behulp van e-mailverificatie software en verstuur je business to business een orienterend verzoek.

Probeer:
https://email-checker.net/check

De eerste 5 verzoeken per dag zijn gratis. Daarna kun je gebruik maken van een betaalde omgeving met meer mogelijkheden.

NS
Ik schreef al eerder een artikel over e-mailverificatie. Je kunt het ook inzetten als je een ‘oud’ of weinig gebruikt e-mailbestand wilt heractiveren met een aanbieding via e-mail. Het is verstandig om een bestand dat je legitiem hebt opgebouwd maar commercieel verwaarloost voor een hernieuwde actie eerst laat controleren op zijn kwaliteit. Er zijn meerdere reden waarom het e-mailadres van jouw historische contactpersoon is veranderd. Gmail en Outlook weten het niet te waarderen als jouw volgende e-mailing veel bounces genereert.

NNS
Op zoek naar een eenvoudig functioneel en goedkoop e-mailing omgeving. Check Mailerlite.