Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
06 200 17 111
info@firstonline.nl

WordPress

WordPress is in 2003 gestart als hulpmiddel tot het publiceren van tekst op het web. De eerste gebruikers waren op één hand te tellen. Sindsdien maakten vele webloggers de overstap naar WordPress en is het uitgegroeid tot de grootste open source community op het web.

WordPress is een open source project. Honderden mensen over de wereld zijn bezig met het ontwikkelen van de software. Iedereen mag de WordPress software gebruiken. Het maakt dus niet uit of je een persoonlijke website hebt of een site met commerciële doeleinden; WordPress is en blijft gratis.

WordPress is ontstaan vanuit de wens tot het realiseren van een publicatie systeem dat gestroomlijnd is en gebruik maakt van PHP en MySQL en onder GPL GNU licentie valt. De eerste versies werden uitgebracht onder de naam B2/Cafelog. Daarna werd besloten om door te gaan onder de naam WordPress. Tegenwoordig is WordPress een rijp en stabiel product.

Meer dan 60 installaties in 3 jaar tijd

Inmiddels heeft First Online meer dan 60 WordPress installaties operationeel. Wij zijn dus met recht een WordPress specialist. Wanneer gaan wij voor u aan de slag?

WordPress specialist in Arnhem

In 2011 is First Online in Arnhem gestart met het bouwen van websites op basis WordPress. Wij hebben ervaring in het:

  1. hosten van WordPress websites;
  2. technisch installeren van WordPress;
  3. installeren van WordPress plug-ins;
  4. update beheer met volledige herstelfunctie;
  5. omzetten van een grafisch ontwerp naar een WordPress template;
  6. inrichten & vullen van WordPress;
  7. in huis of op locatie trainen van gebruikers;
  8. in huis ontwikkelen van plug-ins.

Zo veel mogelijk ontwikkelen binnen de kern.

Wij kiezen er voor om de template te ontwikkelen binnen de WordPress kerncode. Wij zijn meesters in het gebruik van de basiscode en maken minimaal gebruik van door derden ontwikkelde add-ons. Dit bevorderd de stabiliteit van de installatie en vereenvoudigt het bijwerken van de software.

Ten behoeve van een aantal belangrijke functies die niet in de WordPress kerncode zijn opgenomen maken wij gebruik van gerenommeerde plug-ins. Denk daarbij aan een plug-in voor de beveiliging van de installatie en een plug-in voor SEO.