Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
026 44 30 117
info@firstonline.nl

Webmarketing

Liever lelijk en goed vindbaar dan super mooi maar geen bezoek!

Webmarketing is extreem meetbaar!

Webmarketing omvat alle online marketing activiteiten gericht op het trekken van bezoek naar uw website waarna de bezoeker verleid wordt om actie te ondernemer op basis van verleidelijke inhoud. Meetbaarheid is de kracht van webmarketing en dat is mooi. Hierdoor zie jij direct de resultaten van jouw inzet. FirstOnline. is webmarketeer pur sang. Wij vermarkten op dit moment ruim 40 websites en boeken uitstekende resultaten. Wil je meer weten over onze dienstverlening of een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan even contact op via 026 44 30 117.

webmarketing arnhem eindhoven is meetbaar

How E Are You?

Ruim 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties staat tot jouw beschikking. Bel voor een gratis kennissessie bij ons op kantoor, of liever nog bij jou op de zaak. Dan kunnen wij met eigen ogen zien wat jou drijft en waar we het mee gaan doen.

De eCheck is een meetinstrument gebaseerd op het principe: ‘Ik wil niet denken!’. Verstuur jouw aanvraag. Binnen 24 uur krijg je dan en compleet rapport en 3 tips van mij persoonlijk. 

10 instrumenten voor meer publiek

Affiliatemarketing is een middel om bezoekers naar uw website te trekken. In dit artikel geef ik uitleg over deze online marketing strategie.

Een blog is een soort tussenvorm tussen een traditionele, statische webpagina en een forum, waarin meer interactie mogelijk is.

E-mailmarketing is het geheel aan activiteiten gericht op het promoten van uw aanbod met behulp van een e-mailing.

De mens is een sociaal dier. Wij zijn gevoelig voor de menig van anderen. Goede reviews helpen jou omhoog in Google.

Jouw site heeft inkomende links nodig. Inkomende links zijn verwijzingen naar jouw site vanuit andere, bij voorkeur relevante websites. Denk bijvoorbeeld aan ..

Deze manier van webmarketing is het beste te vergelijken met het adverteren in de Gouden Gids. Bij online advertising koop je advertentie ruimte bij Google.

Remarketing is een techniek waarmee u bezoekers van uw site kunt volgen op het internet. Bij het bezoeken van een andere site worden maatwerk advertenties aangeboden met een greep uit de bekeken productitems.

Search Engine Optimisation – SEO –  maakt jouw website vindbaar binnen zoekmachines. Het is een combinatie van techniek en operationeel werk. Met name het genereren van SEO content is  tijdrovend.

Social media marketing via Facebook, LinkedIn en Twitter: met 1 bericht naar 400 fans bereik je 40.000 mensen binnen je doelgroep! Hoe kunnen wij jouw populariteit verhogen?

Het is wellicht verrassend maar video is ‘het nieuwe internet’. Ook uw doelgroep wordt steeds gemakzuchtiger en een muisklik is al te veel. Het antwoord is video. Wist jij dat ..