Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
06 200 17 111
info@firstonline.nl

Klantspecifieke software

Veel ondernemers maken gebruik van standaard software voor het automatiseren van bedrijfsprocessen. Maar standaard is vaak niet goed genoeg. Met klantspecifieke software kun je een concurrentievoordeel behalen doordat jij je onderscheidt van de standaard met unieke functies. Dat maakt het verschil.

Nadelen van maatwerk software

Het is natuurlijk niet vreemd dat iedereen werkt met standaard software. Het is de weg van de minste weerstand. U hoeft niet na te denken over wat belangrijk voor u is en als 972 anderen zijn u reeds  voorgegaan .. dus dan zal het wel goed zijn!

Ik laat u graag zien dat het zich loont om eerst goed na te denken en vervolgens een afgewogen keuze te maken uit standaard op klantspecifiek. Een keuze uit één is natuurlijk geen keuze!

Ontwikkelomgeving

Wij programmeren onze software in een combinatie van ontwikkelomgevingen. Webbased software wordt ontwikkeld binnen PHP in combinatie met mySQL. Aan de voorkant van de data maken wij gebruik van AJAX en JSCRIPT om een prettige userinterface te realiseren.

PC gebaseerd applicaties worden in de basis ontwikkeld binnen de uiterst krachtige DELPHI ontwikkelomgeving en onze programmeurs hebben ook kennis van C++