Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
026 44 30 117
info@firstonline.nl

Webdevelopment

Webdevelopment arnhem checklistWebdevelopment is de technische kant van ons vak. Het omvat alle werkzaamheden waarbij een grafisch ontwerp wordt omgezet tot een visuele laag die over de content van content management software wordt geprojecteerd. Webdevelopment omvat onder andere de volgende werkzaamheden:

 

 1. installatie van de software
 2. realisatie van een template
 3. coderen van software
 4. inrichten van software
 5. integratie met software van derden: denk aan integratie met bijvoorbeeld betaalmodules, logistieke modules of ERP software
 6. instructie en van gebruikers
 7. grafische en technische aanpassingen op basis van usability testing
 8. updatebeheer

FirstOnline. werkt primair met open source software van WordPress. Daarnaast hebben wij veelvuldig eigen software ontwikkeld waaronder content management software en software voor relatiebeheer. Binnen WordPress streven wij naar maximaal invulling vanuit de WordPress core. Wij maken alleen gebruik van aanvullende plug-ins als dit niet anders kan vanuit financieel en technisch oogpunt. Door binnen de core te blijven kunnen wij de betrouwbaarheid, snelheid en continuïteit van uw installatie optimaliseren. Wij behoren tot de beste WordPress webdevelopers van Arnhem en Eindhoven.

Als wij het kunnen bedenken .. dan kunnen wij het ook realiseren!

Meer dan alleen een template

Wij werken met een pool van 3 programmeurs. Samen beheersen zij diverse vaardigheden waaronder:

 • php,
 • jquery,
 • mysql,
 • js,
 • css,
 • html,
 • api
 • soap.

In de 14 jaar dat wij samen webapplicaties bouwen hebben wij nog nooit nee hoeven zeggen ten aanzien van een gewenste functie. Wij beschikken altijd over de juiste kennis en vaardigheden bij uw project.

Uw website staat online. En nu?

Het is tijd voor goede inhoud; inhoud die voor uw doelgroep relevant is. Inhoud die verleidt. Maak dan gebruik van onze aantrekkelijke webmaster pakketten.

Bewaren

Bewaren