Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
06 200 17 111
info@firstonline.nl

EA Sportmakelaar

edwin albers sportmakelaar apeldoorn arnhem nijmegen amersfoort

Vanochtend was Edwin Albers op visite. Ik ken hem al een jaar of 10 en we hebben altijd contact gehouden. Hij behoort tot de mensen bij wie ik mij goed voel. Ooit heb ik voor hem de bedrijfsnaam Fit in Varsseveld bedacht. Het doel was indertijd een aantal fitnesscentra te openen onder de noemer Fit in Nederland. Conceptueel gezien erg gaaf.

Vorige maand vertelde hij mij dat hij zelfstandig aan de slag gaat als sportmakelaar. Advies en bemiddeling voor onder andere sportscholen en fitnesscentra bij de aanschaf van fitnessapparatuur. Hij vroeg aan mij hulp bij het bedenken van diverse marketingcommunicatiemiddelen waaronder logo en website.

Ik heb hem toen het advies gegeven om het logo een stoer, stempel karakter te geven waarop hij een vormgever deze opdracht heeft meegegeven. Ten aanzien van de website heb ik hem geadviseerd om rustig te starten en te werken met een standaard template in combinatie met WordPress software.

Eerste oplevering

Vandaag zaten we bij elkaar om de eerste resultaten te bespreken, nieuwe mogelijkheden toe te voegen en instructies ten aanzien van het vullen van de site want, inhoud is en zal altijd nodig zijn en het is mooi als je dat zelf kunt beheren.

Edwin vroeg om een chatplug-in op zijn website zodat klanten snel direct een vraag konden stellen. Ik heb hem geadviseerd om gewoon gebruik te maken van dat wat iedereen gebruikt: WhatsApp. Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan. Enkele minuten later hadden wij het draaien met behulp van een handige plug-in.

Ik zeg altijd, als je maximale omzet wilt realiseren zul je zo moeten communiceren zoals de klant dat wil en tegenwoordig is dat nu eenmaal heel vaak via WhatApp.

Wie schrijft die blijft!

Edwin is nu onderweg naar Haarlem voor een levering als ik dit stukje schrijf. Ik heb hem de opdracht meegegeven om een foto te maken van de levering en de enthousiaste klant en dit met 3 alinea’s tekst te promoten via een nieuw te schrijven blogbericht met doorplaatsing naar Insta en Facebook. Ik ben benieuwd :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 3 =