Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
06 200 17 111
info@firstonline.nl

Werkzaamheden SEO

Voor Hijink Advocaten en Letselschadespecialisten beheer ik een aantal websites ten aanzien van Techniek, Inhoud en Vormgeving. De laatste maanden heb ik door andere prioriteiten weinig tijd vrijgemaakt voor met name de URL Letselschadeadvocaat.nl. Ik krijg van mijn klanten vaak de vraag hoe belangrijk het is om te blijven publiceren.

Zeer belangrijk

Google wil aan haar klanten, de gebruikers van Google Search, graag de best mogelijke resultaten presenteren. Daarvoor heeft Google een meetinstrument opgebouwd uit meer dan 100 variabelen. Een van die variabelen is actualiteit. Google is uitermate goed in staat om te bepalen of er aan een site ‘gewerkt’ wordt en ziet dat als een teken van kwaliteit.

Daarom: blijf publiceren. Er is altijd wel iets nieuws te melden. Heb je een mooi project afgerond, een bepaalde mijlpaal geslagen of een mooie referentie gekregen. Publiceer dit dan en plaats het ook door naar de sociale kanalen. Moet ik ze nog een keer noemen:

  • Facebook bedrijfspagina
  • Google Mijn Bedrijf
  • LinkedIn Bedrijfspagina en profielpagina

Vraag daarna ook jouw collega’s actief om deze geplaatste link te pushen naar hun eigen kanalen. Maak hiervoor bijvoorbeeld een e-mailgroep aan in outlook zodat je ze in een keer kunt uitnodigen.

Online first met FirstOnline.

NS: Als je niets doet weet je zeker dat je niets krijgt. Wie schrijft, die blijft!
NNS: Hijink heeft een nieuwe Letselschade Expert Groningen