Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
06 200 17 111
info@firstonline.nl

Mailerlite

Eenvoudige e-mailmarketing software

Ontdek nu zelf hoe ontzettend eenvoudig Mailerlite software werkt en het gemak van supportmedewerkers die 24 uur per dag voor je bereikbaar zijn!

Alle bundels omvatten de nieuwste functies om jouw omzet te laten groeien zoals met eenvoudig op te maken landingspagina’s en het automatiseren van marketingprocessen.

Drag & drop e-mail builder
Ontwerp jouw eigen e-mail zonder kennis van HTML. Wij hebben het super eenvoudig gemaakt om je eigen professionele nieuwsbrief te ontwerpen die past bij jouw huisstijl en uitstraling.
E-mail automation
Boek meer resultaat door minder te doen. Met e-mail automatisering bouw je vooruitstrevende campagnes zonder dat je technische vaardigheden nodig hebt.
Landingspagina’s
Ontwikkel online marketing campagnes in verander jouw leden in klanten met eenvoudig op te maken responsive landingspagina’s.
Pop-ups
Ontwerp mooie pop-ups met enkele muisklikken. Het is bewezen de meest effectieve methode om nieuwe inschrijvingen te verzamelen. Niet wachten dus.

Sluit je ook aan bij de meer dan 600 duizend marketeers die jou al voor gingen en op dit moment MailerLite gebruiken!

Mailerlite gratis e-mailmarkting software

6 grappige weetjes over MailerLite

  1. In het eerste jaar was de omzet van MailerLite €1.652. Binnen 3 jaar overschreden zij het eerste miljoen;
  2. 676.807 bedrijven en freelancers wereldwijd vertrouwen MailerLite en samen versturen ze meer dan 1 miljard e-mailberichten per maand;
  3. Het team van Mailerlite spreekt meer dan 12 talen vloeiend waaronder Engels, Nederlands, Spaans en Frans;
  4. Het hoofdkantoor is gevestigd in Litouwen en de helft van het personeel werkt op afstand vanuit onder andere Frankrijk, Duitsland, Thailand en de Verenigde Staten;
  5. Op dit moment verstuurd MailerLite nieuwsbrieven naar klanten verdeeld over meer dan 120 landen;
  6. 24 uur per dag en 7 dagen per week zijn de medewerkers van MailerLite bereikbaar.
  7. FirstOnline. is een grote fan van MailerLite en wij gebruiken het voor onze eigen nieuwsbrieven en adviseren het aan onze klanten door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.