Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
06 200 17 111
info@firstonline.nl

SEO Video

video bumpers

Nieuwe vaardigheden: SEO video. Vandaag start ik met een nieuw project voor Hijink – Letselschade Advocaat. We zien online al jaren een verschuiving van tekst naar video.

Enige jaren geleden hebben wij een bedrijf de opdracht gegeven om een aantal video’s te maken over diverse onderwerpen. Ook hebben we toen introductievideo’s gemaakt van alle medewerkers waarbij zij zich persoonlijk aan u voorstellen. Dit sluit goed aan op onze visie van openheid en laagdrempeligheid.

Daarna hebben wij nog maar weinig gebruikt gemaakt van dit medium en daar gaat nu verandering in komen. We hebben ervoor gekozen om te gaan werken volgens een interview model waarbij wij opnames gaan maken in een interview setting naar voorbeeld van Sonia Barend, zonder publiek; de gast aan de lange kant en de interviewer aan de korte kant van de tafel.

We kiezen ervoor om gebruik te maken van onze eigen ruimte met aan de lange kant een statische visual in combinatie met een geanimeerde presentatie via een monitor. Aan de korte kant kijken we via het raam uit op de buitenwereld waar het gebeurt. Ik vind het spannend omdat video voor mij een nieuw vakgebied is maar het is goed om uit je comfortzone te stappen en nieuwe vaardigheden te leren. Zoals met alles geeft het ook nieuwe inzichten in betrekking tot bestaande vaardigheden. Ik trek de stoute schoenen aan en neem de uitdaging aan. De kunst van het beginnen.

Hieronder een stop motion filmpje gemaakt door een van mijn collega’s. Extreem intensief om te doen maar het trekt en houdt de aandacht.

NS
Meer dan 20 jaar bouw ik succesvolle websites. Websites die goed vindbaar zijn en converteren. Dit doe ik samen met misschien wel de beste programmeur van Nederland. Geen enkele vraag is ons te gek. Als jij het bedenkt, zullen wij het realiseren!

NNS
Weet jij wat dwelltime is? Een hoge dwelltime verhoogt jouw organische vindbaarheid; jouw SERP. Dwelltime is de door ons gebruikte vakterm voor verblijfsduur: hoe lang blijft iemand op een specifieke pagina? De logica is kinderlijk eenvoudig: als mensen lang op een pagina verblijven zal het wel een goede pagina zijn! Pluspunten van Google en dus een hogere SERP

NNNS
SERP? Ik zie je denken, wat is SERP? Search Engine Ranking Position. Weer zo’n geweldige afkorting voor ‘de positie die jouw pagina behaalt binnen de organische zoekresultaten als jouw doelgroep zoekt op bepaalde woorden’.

NNNNS
Organische zoekresultaten: niets anders dan de onbetaalde zoekresultaten waarbij je een lijk kunt verstoppen op pagina 2.

Online First met FirstOnline.

    PS: Je hoeft niet ziek te zijn om te verbeteren!