Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
06 200 17 111
info@firstonline.nl

Omdat Yoast het zegt!

omdat yoast het zegt

Ja, ik gebruik checklists. Ze helpen mij bij het uitvoeren van standaard taken en zorgen ervoor dat ik niets vergeet. Ik heb checklists voor het functionele ontwerp van een website, een checklist voor het installeren van de software en een checklist voor het vullen van de site.

Ten behoeve van online projecten maak ik bij het aanmaken van content gebruik van de SEO plugin van Yoast. Ja, iedere webmaster die gebruikt maakt van WordPress CMS kent deze plugin. Het is een handig hulpje dat met behulp van visuele stoplichtjes een score geeft ten aanzien van de SEO van een door jou aangemaakte webpagina, blogbericht of product.

Relax

Alleen moet je wel je verstand blijven gebruiken. Niet alles hoeft op groen. Probeer af en toe ook een beetje rock and roll toe te voegen en door rood te schrijven.
Het meest ergerlijke stoplichtje vind het ‘externe link’ stoplichtje. Persoonlijk zou ik die er vakkundig uit willen slopen. Stel je toch eens voor, je doet alles en dan ook werkelijk alles om een levend wezen tot een bezoek aan jouw site te verleiden en dan, als hij of zij de weg gevonden heeft, anno 2020 absoluut geen sinecure, dan stuur je, in naam van Yoast, de bezoeker de laan uit. Waaaahhhh. Ik zeg: ‘fugget’about’ít. Screw Yoast.

Verder niets mis met Yoast en vooral doorgaan zoals Berry Huges. Keep the faith.

NS
Ik ben zo wild, voor dit bericht heb ik alles op rood gehouden :) dus als je hier per ongeluk terecht komt, een wonder. It wasn’t Google.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + vier =