Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
06 200 17 111
info@firstonline.nl

Dit gaat wel heel erg ver

Vanochtend las ik een artikel via FrankWatching over de toekomst van online adverteren waar de advertentieplatformen gebruik maken van ‘machine learning‘ waardoor het werk van consultants in het gedrag komt door automatisering van bijvoorbeeld het bieden en doelgroepbepaling.

Een tip kwam voorbij:

“Upload geautomatiseerd klantenlijsten in Google Ads en Facebook Ads, gebaseerd op in ieder geval e-mailadressen en telefoonnummers” zodat deze partijen doelgericht advertenties kunnen tonen.

Ik overleg het zojuist met Colin en net als het artikel vermeldt hij dat het de noodoplossing is die de partijen bedenken om het hoofd te bieden aan de cookiewetgeving. Ik vind het behoorlijk akelig. Ik denk dat ik maar een prepaid telefoonnummer ga regelen. De vervlechting is extreem.

Lees het artikel via FrankWatching.