Wat is mijn SSI?

SSI is de afkorting voor Social Selling Index; een door LinkedIn ontwikkelde waarde die uitdrukking geeft aan de kwaliteit van jouw persoonlijke LinkedIn profielpagina .. aldus LinkedIn. In dit artikel geef ik antwoord op de vraag: ‘wat is mijn SSI en hoe kan ik deze verbeteren, zodat mijn publicaties een groter bereik krijgen?

Je raadpleegt jouw persoonlijke SSI door eerst in te loggen op LinkedIn. Daarna pas je de URL aan in de browser adresbalk naar: ww.linkedin.com/sales/ssi. Je krijgt dan jouw eigen SSI te zien en inzage in de verhouding van jouw SSI tot de markt en jouw eigen netwerk.

wat-is-ssi-social-selling-index
SSI Remo Natali d.d. 27-08-2018

Wil je beter scoren in Google. Lees dan mijn artikel waarin ik 4 manieren beschrijf waarop social media jou kan helpen aan een betere positie in Google.

Doot get!

Ik schrijf wekelijks interessante en goed te lezen artikelen over online ondernemen. Wil je zo nu en dan, 1 keer in het kwartaal, een samenvatting van mijn laatste artikelen in jouw mailbox. Schrijf je dan in voor mijn gratis nieuwsupdate en vind de beste artikelen bij elkaar.

Even geduld aub.

Bedankt voor je inschrijving.

En Kuip, wat is jouw SSI?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes − 1 =