Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
06 200 17 111
info@firstonline.nl

Vragende zoekopdrachten

vragende zoekopdrachten

Vragende zoekopdrachten maken een belangrijk deel uit van het totale aantal zoekopdrachten dat Google dagelijks verwerkt. Volgens bronnen zou het totaal aantal opdrachten per dag de 3,5 miljard overschrijden waarbij naar schatting 8% wordt ingevoerd in de vorm van een vraag.

Op basis van deze statistieken kunnen we stellen dat het optimaliseren van de inhoud van jouw website voor zoekvragen een belangrijk onderdeel van jou SEO strategie zou moeten zijn. Je kunt er een heleboel organisch verkeer mee genereren, nieuwe verwijzende links mee vergaren en verkeer converteren in aanvragen of bestellingen door gebruik te maken van de snippet.

Op welke vragen wil je antwoord geven?

Je kunt het zo gek niet bedenken en daarom maken wij gebruik van online gereedschappen. Een heel handig stukje software is: Answer The Public. Voer een zoekterm in en je krijgt binnen enkele seconden een mooi overzicht van veel gestelde vragen ten aanzien van dit thema. Je kunt de Engelse taal als bron van inspiratie gebruiken maar het werkt ook voor Nederlands. Superhandig!

Wat zijn de meest gestelde vragen?

Wil je meer weten over zoekterm onderzoek:

  1. Op welke positie in Google staat mijn website
  2. Wat zijn de veelgebruikte zoektermen
  3. Veel gestelde vragen software ..
  4. Ik wil een gratis websiterapport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − 4 =