Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
06 200 17 111
info@firstonline.nl

Serpfox

serpfox rankchecker google positie

“Ik sta toch super hoog in Google” roept een van mijn klanten. Deze opmerking krijg ik vaak te horen als ik bel en aangeef dat ze meer bezoekers naar hun site kunnen trekken. Gelukkig hebben wij SERPFox!

Wat de meeste mensen vergeten is dat Google al onze handelingen volgt en de zoekmachineresultaten aanpast aan dit gedrag. Dus als jij vaak gebruik maakt van de zoekbalk op weg naar jouw eigen website dan signaleert Google dit als een voorkeur voor die URL.

Hierdoor kun jij dus zelf in de veronderstelling verkeren dat je heel goed vindbaar bent; maar niets is minder waar.

Objectieve Google posities!

SERPFox om je Google posities te bepalen!

Er zijn een aantal bedrijven ingesprongen op dit probleem. Zo ook SERPFox. SERPFox is een online tool dat voor jouw website de positie op de Google SERP vastlegt. Hierdoor krijg je een objectief beeld van jouw positie en .. kun je maatregelen nemen als het resultaat je niet bevalt.

 1. Zowel mobiel als PC gebaseerde resultaten;
 2. Per land en provincie in te stellen;
 3. Geautomatiseerde rapporten in je mailbox;
 4. Voor kleine ondernemers én SEO specialisten;
 5. Gratis tot 10 zoektermen

Wat kun je doen om je positie te verbeteren?

 1. SEO van de bestaande inhoud (content) van jouw site;
 2. Linkbuilding;
 3. Technische optimalisatie van jouw site;
 4. Bloggen;
 5. Publiceren op externe sites;
 6. Social Media Marketing;
 7. E-mail Marketing.

Werken aan je website loont! Als je nu investeert in goede content en een solide linkprofiel dan heb je daar jaren lang plezier van.

Google Ranking Factoren

Ik heb een goed artikel geschreven waarin ik de 8 belangrijkste Google ranking factoren beschrijf. Ranking factoren zijn kenmerken van jouw website op basis waarvan Google een positie aan jouw website toekent binnen de organische zoekresultaten weergave.

First Online. is specialist in online ondernemen. Wij werken met een team van specialisten: vormgevers, ontwikkelaars, schrijvers, videograven en webmarketing experts, samen, op zoek naar meer bezoekers, meer klanten.

Ons team van ervaren webmarketeers zorgt voor verleidelijke websites die gevonden worden en van kijkers kopers maakt. Online rendement .. dat is toch wat jij wilt?

FirstOnline werkt met overzichtelijke webmarketing pakketten. Wij zijn hiermee uniek in Arnhem. Wij specificeren zeer nauwkeurig ons werk. Je weet daardoor dus altijd wat je krijgt voor je investering, in normaal en begrijpelijk Nederlands. Wij vinden het belangrijk dat jij snapt wat wij doen.

Jaaa! ik wil een gratis Google Rank Check