Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
06 200 17 111
info@firstonline.nl

Instagram Shopping

instagram shopping facebook webshop woocommerce

Vandaag sprak ik met een klant over verkopen via Instagram. Een groeiend aantal mensen maakt gebruik van Instagram om mooie momenten te delen door middel van een foto. Soms worden er 1 of 2 zinnetjes bij geschreven en nog enkel hashtags toegevoegd. Hashtags helpen bij het vindbaar maken van een bericht. Ik ben nieuwsgierig geworden en ga op onderzoek.

We zien dat het belang van Facebook aan het afnemen is ten gunste van Instagram en zeker voor visuele producten is Instagram uitstekend geschikt omdat hier het accent ligt op het bekijken van foto en videomateriaal.

Via onderstaande link beschrijft Instagram hoe je dit aanpakt.

Een zakelijk account voor Instagram Shopping!

Sinds 2018 heeft Instagram, wat overigens eigendom van Facebook is, de mogelijkheid om vanuit een Instagram post direct door te verwijzen naar een artikel binnen een webshop. Je moet dan wel je privéaccount omzetten naar een zakelijk account: Instagram Business. Hoe je dat doet lees je hier.

De websites en webshops die wij voor onze klanten ontwikkelen maken gebruik van WordPress en WooCommerce. Lees het artikel over de krachtige combinatie van WooCommerce en Instagram Shopping.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + een =