Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
06 200 17 111
info@firstonline.nl

Bereik meer klanten via Amazon en eBay

Meer klanten via Amazon en eBay met deze WooCommerce plug-in

Het gonst al jaren in de detailhandel: ‘Amazon komt naar Nederland’. In 2020 gaat het gebeuren. De eerste distributiecentra zijn al open bij onze oosterburen en ook in België wordt gebouwd. En Bol? Nadat ze handelaren jaren lang met een te hoge commissie heeft opgezadeld voelt Bol nu de hete adem en past het de commissiestructuur aan. In dit artikel geeft ik een korte beschrijving van een plug-in waarmee jij als WooCommerce webshop eigenaar je voordeel kunt doen. Bereik meer klanten via Amazon en eBay. Doot get.

Met de Amazon en eBay integratie software kun je jouw webshop bekendmaken bij miljoenen klanten van Amazon en eBay via hun netwerk dat over de hele wereld draait.

De plugin is ontwikkeld door Codisto en is het best te beschrijven als een hulpmiddel om jouw assortiment te exporteren naar Amazon en eBay waarbij je nog steeds wijzigingen kunt aanbrengen in voorraadposities, prijsstelling en productinformatie.
De plugin installeer je gratis maar wil je het assortiment integreren en publiceren via Amazon en eBay dan betaal je een maandelijkse vergoeding vanaf 29 dollar en een commissie van 1,9% over de omzet.

De software beschikt over de volgende functies:

  • Presenteer jouw volledige WooCommerce productassortiment via Amazon en eBay in minder dan 10 minuten
  • Creëer vanuit de plugin een losse Amazon of eBay productinvoer in een geselecteerde groep of in bulk
  • Koppel reeds bestaande Amazon en eBay producten aan de zelfde producten in jouw eigen WooCommerce assortiment
  • Individuele prijsstelling, leveringsvoorwaarden en product details op basis van jouw bestaande WooCommerce assortiment
  • Bestelling via de Amazon en eBay marktplaats worden als bestelling in jouw WooCommerce applicatie getoond
  • Synchroniseer real time voorraadposities, orders, prijsstelling en productinformatie
  • Toegang tot alle landen
  • Codisto XpressGrid maakt het makkelijk om jouw assortiment te beheren via een spreadsheet vanuit jouw eigen WooCommerce omgeving
  • Eenvoudig installatie, geen datamigratie
  • 14 dagen gratis proberen

Meer informatie via deze link.

Installeer deze Amazon en eBay integratie plug-in en selecteer uit meer dan 40 landen waar je jouw assortiment wilt presenteren. De handige set-up begeleidt je bij het verbinden van jouw webshop.

Zodra jouw assortiment gekoppeld is aan Amazon of eBay kun je in een grote batch jouw volledige catalogus publiceren waarbij je de mogelijkheid hebt om prijzen, voorraadposities, leveringsvoorwaarden en productinformatie aan te passen. Je kunt het ook allemaal gelijk laten. Jij bepaalt.

Aan de hand van regels en kenmerken kun je variabelen geautomatiseerd aanpassen en zelfs maatwerk velden combineren tot een waarde om zo jouw vermelding te optimaliseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × een =