Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
06 200 17 111
info@firstonline.nl

Gangmakers .. een inspirerend cookie

gangmakers webmarketing online

Uit onderzoek blijkt dat 93%* van de webmasters geen idee heeft hoeveel bezoekers zijn site dagelijks bezoeken. Dat komt omdat het bouwen van een website in de regel wordt gezien als een eenmalige exercitie. Met veel passie is aan de site gewerkt en dan gaat hij live. Iedereen blij en met een beetje geluk nog een e-mail naar alle stakeholders. Het werk is gedaan. Maar is dat eigenlijk wel zo?

Nee, dat is het niet!

Een website is als een organisme; een levend wezen dat je moet scholen (updaten), voeden (van content voorzien) en bijschaven (content aanpassen). Daarnaast moet je een website socialiseren (zorgen voor verkeer). Dit zijn werkzaamheden die voortdurend moeten worden uitgevoerd; wekelijks, maandelijks en jaarlijks. Dat wordt gedaan door mensen met mooie titels zoals de webmaster of een contentmanager.

Ondernemers zijn niet lui

Maar ze doen gewoon dat waar ze plezier aan beleven. En het actualiseren van de website valt daar niet in de regel niet onder. Zij willen bezig met hun vak en kernactiviteiten. Dit heeft echter als resultaat dat de website ze gedraagt als een dood musje en geen of een te lage omzetbijdrage levert; het is dan een verliesgevende investering en dat frustreert. Daarom moeten ondernemers op zoek naar een partner die hun website actualiseert, de resultaten analyseert en aanpassingen doorvoert. Dit noemen wij ‘online gang maken’.

gangmakers webmarketing onlineVanuit deze gedachte hebben wij 3 webmaster pakketten ontwikkeld zodat de ondernemer verzekerd is van een website die draait.

FirstOnline. Online Gangmakers!

FirstOnline. is de motor. Wij plannen het beheer. Wij verzorgen de updates. Wij regelen de rapportage. Wij zijn webmasters.

Wil jij weten uit welke webmaster pakketten jij kunt kiezen? Bel ons dan via 026 44 30 117 of stuur even een bericht. Dan maken wij een afspraak bij jou op kantoor want dan leren wij elkaar kennen. Een afspraak: jij regelt de koffie en wij de gangmakers.

Gun uzelf de rust van een website die rendeert. FirstOnline. Webmasters pur sang.

* Gehouden door Amadeos Benelux onder 521 respondenten, 2014

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − twintig =