Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
06 200 17 111
info@firstonline.nl

Een pizza eet je bij Piero

italiaans restaurant roermond
italiaans restaurant roermond
italiaans restaurant roermond

Vorige week was ik op bezoek bij Piero. Ik heb hem leren kennen als klein kind waarbij hij kind aan huis was en door mijn vader vanuit Italië naar Nederland is gehaald om hier aan de slag te gaan. Als vriend van de familie ga ik 1 of 2 keer per jaar bij hem eten in zijn Italiaanse restaurant in Roermond.

Italiaans restaurant in Roermond

Op de vraag wat ik wilde eten gaf ik hem de vrije hand en ik werd verrast met een heerlijke bruschetta, pasta in een roomsaus en een verrukkelijke salade. We hebben genoten. Het was echter erg rustig in zijn restaurant en dat vind ik niet vreemd want Piero is online niet vindbaar. Ik heb hem dus beloofd om pro Deo een website te lanceren waarbij hij mij de vrije hand moest geven dus geen tijdrovend overleg maar gewoon vertrouwen.

Hoe wordt een Italiaans restaurant online vindbaar?

  1. Aanmaken webhosting account
  2. installeren WordPress en Google analytics en SEO plug-in
  3. Zoekterm onderzoek, hoe zoekt jouw doelgroep
  4. Vullen van de site met teksten en fotografie
  5. Aanmaken Google analytics account
  6. Aanmaken Google Mijn Bedrijf (GMB) pagina
  7. Publiceren teksten met verwijzende links vanuit andere sites

En nu? Nu wachten we. De site is klaar en nu moeten we even wachten tot Google langskomt en het domein en de specifieke product pagina’s gaat indexeren. Over 2 maanden weten we meer.

pizzeria roermond

NS
Piero heeft inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en je kunt alleen nog van zijn kookkunsten genieten als je hem persoonlijk kent :)