Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
06 200 17 111
info@firstonline.nl

Droog brood

Het kan nooit kwaad om systemen periodiek na te lopen. Zoals we het heel normaal vinden om onze auto van tijd tot tijd aan een APK te onderwerpen zo zouden we dat ook met een website moeten doen.

Tot mijn spijt kwam ik er vandaag achter dat voor mijn specialistische webshops al ruim 12 maanden de e-mailadressen van nieuwe klanten niet automatisch werden weggeschreven naar mijn e-mailmarketingsoftware. Naar de oorzaak van dit mankement kan ik alleen maar gissen. Feit is dus dat bijna 500 betalende klanten de afgelopen 12 (maandelijkse) nieuwsbrieven niet hebben ontvangen. Slordig. Gemiste omzet, gemiste winst. Droog brood.

Het probleem zelf was binnen een minuut verholpen, gewoon een kwestie van de koppeling opnieuw leggen via de plug-in. Vervolgens heb ik een export gemaakt van alle bestellingen van de afgelopen 12 maanden en de adressen geïmporteerd in MailerLite. Een kind kan de was doen.

Dus, zo kort voor het weekend, onderwerp je website aan een APK, dat kost vaak minder dan een uurtje van je tijd en kan veel omzet opleveren.

Zullen wij dat voor jou doen?

Dan plannen we het in zoals ik ook het periodieke onderhoud van mijn eigen projecten weer zal inplannen. Check, check, double check.

Wil jij zelf voordelig en eenvoudig e-mailcampagnes voeren. Maak dan gebruik van MailerLite: