Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
06 200 17 111
info@firstonline.nl

Het beste alternatief voor TeamViewer

beste alternatief voor teamviewer

Enkele ontwikkelaars van AnyDesk hebben gewerkt aan de ontwikkeling van TeamViewer en hadden tot doel de overbrenging te verbeteren. De externe verbinding via AnyDesk moest sneller en van een hogere kwaliteit dan bij TeamViewer. In dit korte artikel geef ik verklaring waarom AnyTime het beste alternatief voor TeamViewer is.

Het door AnyDesk ontwikkelde proces heet DeskRT en verlaagt de hoeveelheid over te dragen gegevens waardoor de framesnelheid wordt verdubbeld. In vergelijking met TeamViewer bedraagt de gegevensvertraging een kwart!

AnyDesk is volgens de ontwikkelaar het snelste TeamViewer-alternatief. De beeldkwaliteit is uitstekend.

AnyDesk.com/nl

In de praktijk betekent dit dat ook zwaardere software – waaronder beeldbewerkingsprogramma’s – op afstand bediend kunnen worden zonder dat de beeldkwaliteit wezenlijk afneemt. Het programma blijft gebruiksvriendelijk ondanks de hoogwaardige techniek.

Er is een gratis variant beschikbaar voor de consument. Professionals moeten betalen.

Extern bureaublad software

AnyWhere. AnyTime. AnyDesk

Maak op afstand verbinding met een computer, of die nu aan de andere kant op kantoor is of aan de andere kant van de wereld. AnyDesk zorgt voor veilige en betrouwbare externe desktopverbindingen voor zowel IT-professionals als gebruikers on-the-go.

Wij gebruiken het beste alternatief voor TeamViewer

FirstOnline. is specialist in online ondernemen. Wij werken met een team van specialisten. Vormgevers, ontwikkelaars, schrijvers, en webmarketing experts. Samen met jou op weg naar meer tevreden bezoekers en klanten.

Ons webmarketeers ontwikkelen websites die gevonden worden waarna het aantrekkelijke uiterlijk en de verleidelijke inhoud van kijkers kopers maakt. Online rendement .. dat is toch wat jij wilt?

FirstOnline. werkt met overzichtelijke webmaster pakketten. Wij zijn hiermee uniek in Arnhem. Wij specificeren zeer nauwkeurig ons werk. Je weet daardoor dus altijd precies waar je in investeert. In normaal en begrijpelijk Nederlands: wij vinden het belangrijk dat jij snapt wat wij doen.

    PS: Je hoeft niet ziek te zijn om te verbeteren!

    Slotoverweging

    Wij hebben op dit moment te maken met onvoorstelbare omstandigheden. Ik merk dat veel mensen in mijn omgeving zich laten ‘lijden’ door het nieuws. Ikzelf volg geen nieuws. Natuurlijk kom ik het tegen maar ik zoek het niet op. Al 4 jaar niet. Hierdoor houd ik veel tijd over en blijf ik positief. Daardoor kan ik dat doen wat ik leuk vind. Plannen maken, schrijven, webdesign, webdevelopment en webmarketing. Want alles blijft anders. Dus, mijn advies, kap met dat nieuws en ontwikkel je zelf en je bedrijf. Dit is een kans.

    En heb je hulp nodig? Dan weet je nu hoe ik je kan helpen, op afstand. Bel me gewoon via 026 44 30 117 of stuur mij een bericht.