Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
026 44 30 117
info@firstonline.nl

Serpfox

serpfox rankchecker google positie

“Ik sta toch super hoog in Google” roept een van mijn klanten. Deze opmerking krijg ik vaak te horen als ik bel en aangeef dat ze meer bezoekers naar hun site kunnen trekken. Gelukkig hebben wij SERPFox!

Wat de meeste mensen vergeten is dat Google al onze handelingen volgt en de zoekmachine resultaten aanpast aan jouw gedrag. Dus als jij vaak gebruik maakt van de zoekbalk op weg naar jouw eigen website dan signaleert Google dit als een voorkeur voor die URL.

Objectieve Google posities!

Hierdoor kun jij dus zelf in de veronderstelling verkeren dat je heel goed vindbaar bent; maar niets is minder waar.

SERPFox Google posities

Er zijn een aantal bedrijven ingesprongen op dit probleem. Zo ook SERPFox. SERPFox is een online tool dat voor jouw website de positie op de Google SERP vastlegt. Hierdoor krijg je een objectief beeld van jouw positie en .. kun je maatregelen nemen als het resultaat je niet bevalt.

 1. Zowel mobiel als PC gebaseerde resultaten;
 2. Per land en provincie in te stellen;
 3. Geautomatiseerde rapporten in je mailbox;
 4. Voor kleine ondernemers én SEO specialisten;
 5. Gratis tot 10 zoektermen

Wat kun je doen om je positie te verbeteren?

 1. SEO van de bestaande inhoud (content) van jouw site;
 2. Linkbuilding;
 3. Technische optimalisatie van jouw site;
 4. Bloggen;
 5. Publiceren op externe sites;
 6. Social Media Marketing;
 7. E-mail Marketing.

Werken aan je website loont. Als je nu investeert in goede content en een solide linkprofiel dan heb je daar jaren lang plezier van.

Google Ranking Factoren

Ik heb een heel goed artikel geschreven waarin ik de 8 belangrijkste Google ranking factoren beschrijf. Ranking factoren zijn kenmerken van jouw website op basis waarvan Google de positie van jouw website bepaald binnen de organische zoekresultaten.

First Online. is specialist in online ondernemen. Wij werken met een team van specialisten. Vormgevers, ontwikkelaars, schrijvers, en webmarketing experts. Op zoek naar meer bezoekers en klanten.

Ons team van ervaren webmarketeers zorgt voor verleidelijke websites die gevonden worden en van kijkers kopers maakt. Online renement .. dat is toch wat jij wilt?

FirstOnline werkt met overzichtelijke webmarketing pakketten. Wij zijn hiermee uniek in Arnhem. Wij specificeren zeer nauwkeurig ons werk. Je weet daardoor dus altijd wat je krijgt voor je investering. In normaal en begrijpelijk Nederlands. Wij vinden het belangrijk dat jij snapt wat we doen.

Ja, ik wil een gratis Google Rank Check

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  vijftien − dertien =