Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
06 200 17 111
info@firstonline.nl

Waarom niet werken met FirstOnline!

Je moet niet in zee gaan met de webmarketing specialisten van FirstOnline als je:

 1. denkt dat het niet beter kan
 2. minder bezoekers wilt op je website
 3. een super hekel hebt aan nieuwe aanvragen
 4. helemaal kriegel wordt van het geluid van je telefoon
 5. verschrikkelijk vieze koffie schenkt en een koekje ongewenst
 6. allergisch bent voor nieuwe ideeën en gemotiveerde gasten
 7. niet verder wil kijken dan je neus lang is
 8. het eigenlijk wel goed vindt zo.

Waarom niet? Waarom wel!

Iedereen weet dat je niet ziek hoeft te zijn om je te verbeteren. Door middel van webmarketing verhoog je het aantal relevante bezoekers op jouw website. Bezoekers die enthousiast worden van jouw aanpak en meer van je willen weten. Ze versturen een informatieaanvraag of beter nog, ze bellen je op voor een afspraak op kantoor of een demonstratie.

Onze specialisten zijn ervaren en creatief. Webmarketing omvat veel instrumenten met elk hun kracht. Wij helpen je bij het verbeteren van jouw rendement. Over links of over rechts en in ieder geval doelgericht.

Bel mij voor een persoonlijke kennismaking via 026 44 30 117. Jij verzorgt de koffie*. Ik de ‘gangmakers’. Je mag me natuurlijk een mail sturen maar een beller is sneller.

*Conform punt 5

Wie ging jou voor

Ik werk al jaren voor Hijink Advocaten aan diverse online projecten. Sinds juli 2018 beheer ik volledig zelfstandig de URL letselschadeadvocaat.nl. Ik heb gekozen voor 2 peilers:

 1. content
 2. inkomende links
 3. social media

Elke maand schrijf ik minimaal 4 contentpagina’s variërend van standaard pagina’s tot nieuwsberichten. Daarnaast genereer ik elke maand 8 inkomende links via links in korte teksten die ik plaats op andere websites met een vergelijkbare domein autoriteit. Tot slot wordt elke nieuw geschreven pagina of nieuwsbericht aangeduwd via een plaatsing op de social media Facebook en LinkedIn.

Het resultaat

In juli 2018 was de site goed voor 25 bezoekers per maand en inmiddels is dit aantal gegroeid tot 1304 unieke bezoekers per maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + dertien =