Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
06 200 17 111
info@firstonline.nl

Wie vraagt wordt overgeslagen!

En wie zwijgt, loopt de kans, dat hij het nooit te pakken krijgt!

Als kleine jongen met enorme behoeftes werd ik doodgegooid met de opmerking: ‘Kindjes die vragen worden overgeslagen!’ Als je een opmerking maar vaak genoeg hoort dan ga je het uiteindelijk nog geloven ook. Ik denk dat dit foute zinnetje heel veel ondernemers en verkoopmedewerkers belet om echt succesvol te zijn. De angst om te vragen zit er bij vrijwel iedereen in.

V.O.D.O!

Maar niets is minder waar! Wij moeten vragen. Vragen om aandacht, vragen om referenties en vragen om ideeën. En natuurlijk moeten wij ‘Vragen Om De Opdracht’ zoals Remi van der Kuip* mij ooit vertelde. Minstens drie keer, zo leer ik mijn zoontjes nu, en het mag ook vaker volgens Cees Versteeg**.

Mag ik jou helpen met vragen? Bel mij dan nu voor een goed gesprek, bij jou aan tafel of tijdens een goede wandeling. Je kunt mij bereiken via 026 44 30 117 of stel een vraag via dit formulier.

FirstOnline. is specialist in online ondernemen.

Wij werken met een team van specialisten. Vormgevers, ontwikkelaars, schrijvers, en webmarketing experts. Samen met jou op weg naar meer tevreden bezoekers en klanten.

Ons webmarketeers ontwikkelen websites die gevonden worden waarna het aantrekkelijke uiterlijk en de verleidelijke inhoud van kijkers kopers maakt. Online rendement .. dat is toch wat jij wilt?

FirstOnline. werkt met overzichtelijke webmarketing pakketten. Wij zijn hiermee uniek in Arnhem. Wij specificeren zeer nauwkeurig ons werk. Je weet daardoor dus altijd precies waar je in investeert. In normaal en begrijpelijk Nederlands: wij vinden het belangrijk dat jij snapt wat wij doen.

  PS: Je hoeft niet ziek te zijn om te verbeteren!


  *
  Remi heb ik leren kennen als de gestoorde verkoop binnendienst medewerker bij Exact Software. Inmiddels heeft zijn enthousiasme hem doen uitgroeien tot een gepassioneerde salesmanager bij een handelsorganisatie in promotioneel textiel.

  **
  Cees Versteeg was mijn collega bij Danka Benelux. Samen verkochten wij kopieermachines. Toen ik net van de universiteit af kwam schrok ik van de manier waarop kopieermachines aan de man werden gebracht. Tijdens mijn studie aan de HEAO en de UVA heb ik geleerd dat plannen belangrijk zijn. Bij Danka hebben ze mij laten zien dat uitvoeren voorwaardelijk is.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  12 + negen =