Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
06 200 17 111
info@firstonline.nl

Nailline Cosmetics 2.0

Een van de meest gedreven ondernemers waarmee ik samenwerk is Gaby van de Putte. Al meer dan 15 jaar werken wij samen bij het neerzetten van haar online onderneming. Nailline Cosmetics is met name sterk in het verzorgen van opleidingen en cursussen tot nagelstyliste maar daarnaast ook actief al groothandel in nagelproducten. 

Op mijn dringend advies heeft Gaby dit jaar besloten om te migreren naar WordPress CMS in combinatie met WooCommerce webshop software. Het aantal functionele verbeteringen t.o.v. de vorige webshopsoftware is enorm en aanvullende plug-ins maken vrijwel alles mogelijk. 

In relatie tot de doelstelling hebben we gekozen voor een reeds beschikbare template die al eerder was ingezet voor de B2C website; detailhandel in nagellak. Wel waren er een meerdere plug-ins nodig ten behoeve van diverse groothandelsfuncties. Zo wordt de prijs pas getoond na het inloggen hetgeen overigens alleen mogelijk is op basis van een persoonlijk, door Nailline toegekend account. 

Child Theme voor Nailline Cosmetics?

Het werken met standaard templates lijkt vaak heel eenvoudig maar dat is het niet. Vaak voldoen de templates niet. De eerste indruk is vaak overweldigend maar vaak blijkt achteraf dat er behoefte is aan aanpassingen op het standaard ontwerp. In dat geval werken wij met zogenaamde child themes. Onze modificaties zetten wij in een apart thema waardoor je het basis thema toch kunt blijven bijwerken en updaten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + 6 =