Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
06 200 17 111
info@firstonline.nl

Linkbuilding handleiding

linkbuilding handleiding gratis download

linkbuilding handleiding gratis downloadLinkbuilding is belangrijk voor de vindbaarheid van websites. Google gaat ervan uitgaat dat jouw site een hoge kwaliteit heeft en dus recht heeft op een hoge positie op de SERP (Google organische resultaten pagina) wanneer andere relevante sites naar jouw site verwijzen.

Wat is linkbuilding?

Links naar jouw website kunnen spontaan ontstaan omdat jij goede content biedt en iemand enthousiast is over de inhoud. Hij of zij vindt het belangrijk om jouw content te delen en legt een link naar jouw website. Meestal moet je er moeite voor doen en zelf actief links vergaren; dat proces noemen wij linkbuilding en hierover hebben wij een zeer complete linkbuilding handleiding geschreven.

Download de linkbuilding handleiding met tips

In deze gratis linkbuilding handleiding worden alle bekende linkbuilding methodes beschreven.

Download linkbuilding handleiding

Tip 1: Kijk eerst in je eigen netwerk

Met linkbuilding vraag je om een vermelding op de kanalen die door jouw publiek worden gebruikt. Een heel eenvoudige manier om kwalitatieve inkomende links te krijgen is door je leveranciers om een verwijzing te vragen. Vraag elk merk zelf op zijn eigen website ook een link plaatsen naar jouw www … winkel. Als je dit consequent volhoudt dan heb jij op den duur een hele rits inkomende links en groeit jouw pagina in aanzien (page authority) en dus jouw positie binnen Google.

Vanuit mijn ervaring zijn on page SEO en linkbuiding de 2 belangrijkste marketingtechnieken op weg naar meer bezoekers.

Tip 2: Gun jezelf de rust ..

Linkbuilding is arbeidsintensief werk waarbij je gestructureerd aan de slag moet. Het heeft geen nut om eenmalig veel links te vergaren en daarna de linkbuilding activiteit te staken; daar trapt Google niet in. FirstOnline. is gespecialiseerd in linkbuilding en wij hebben onze werkmethode geoptimaliseerd. Wil jij doen waar jij goed in bent? Laat ons dan jouw site promoten met een van onze linkbuilding pakketten? Neem dan even contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − 7 =