Graanhoeve 17, 6846JA ARNHEM
06 200 17 111
info@firstonline.nl

Ik wil meer nagelstylistes opleiden!

opleiding nagelstyliste webmarketing

Gaby van de Putte is eigenaresse van Nailline Cosmetics, een Eindhovense groothandel gespecialiseerd in de verkoop van nagelverzorgingsproducten en daarnaast een zeer ervaren opleidingscentrum.

Gaby wil meer opleiding geven aan mensen die nagelstyliste willen worden en kwam met de vraag bij First Online.

Domeinnaam bepalen?

Uit zoektermonderzoek komt naar voren dat de zoekterm combinatie ‘opleiding nagelstyliste’ meer dan 750 keer per maand wordt ingevoerd. Ik weet als geen ander dat een goede domeinnaam het halve werk is. Na onderzoek bleek dat de domeinnaam ‘opleidingnagelstyliste.nl‘ nog beschikbaar is voor verkoop. Ik heb vervolgens bemiddeld bij de aankoop van deze domeinnaam en tegen een interessante prijs heeft Gaby het domein kunnen kopen.

Mijn advies

Vervolgens hebben we Gaby voorgesteld om te werken met WordPress in combinatie met een gratis template met winkelfunctionaliteit. Deze heb ik voor Nailline gevonden en geïnstalleerd. Het accent ligt vooralsnog op de inhoud van de website. Gaby is direct gestart met het vullen van de site. In combinatie met een toonaangevende SEO plug-in is dit allemaal netjes op orde.

Ben jij nieuwsgierig hoe ik jou op weg kan helpen? Bel gewoon 026 44 30 117 voor een vrijblijvend advies. Ik kom graag naar je toe voor een eerste kennismaking. Als jij de koffie regelt dan zorg ik voor iets lekkers.

Hoor ik daar mijn telefoon?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − 13 =