ACT

Bij het opzetten van SEO projecten maken wij gebruik van de A.C.T.© werkmethodiek.

De basis van online succes wordt bepaald door 3 peilers:

Autoriteit
Content
Techniek

Dit is een 3-eenheid. SEO werkzaamheden behalen een optimaal resultaat wanneer je in alle 3 de deelgebieden investeert.

Ad. 1 Autoriteit

Ook online kun je werken aan jouw autoriteit. Dat doe je door ervoor te zorgen dat anderen (websites) naar jouw website verwijzen omdat jij iets hebt dat jou (website) speciaal maakt.

  1. Je hebt bijzondere content op je site;
  2. je levert iets in ruil dus er is wisselwerking;
  3. Je betaalt voor een link;
  4. je hebt een goede samenwerking.

Wij starten altijd met een linkbuilding campagne. Wij kijken dan altijd eerst naar jouw concurrenten. Welke sites met een hoge autoriteit verwijzen naar hen door? Als we dit inzichtelijk hebben nemen wij met de webmasters contact op en vragen wij om een link naar jouw website.

Ad. 2 Content

Google is pas tevreden als jouw content op orde is! Wij zorgen voor uitstekende inhoud. Wij doen dit bijvoorbeeld voor opdrachtgever Letselschadeadvocaat.nl door middel van een maandelijks interview met een letselschadespecialist. In dit interview bespreken wij een letselschade case. Speciaal voor Hijink hebben wij een interview format ontwikkeld en een mooie visuele setting gecreëerd waarbinnen wij het interview kunnen houden. Het opgenomen interview video wordt vervolgens bewerkt tot een aantrekkelijke video en eveneens omgezet naar een aparte tekst pagina. Op die manier hebben wij 2 mooie stukjes content in een moeite door .. en geloof me, de nieuwe content is video!

Ad. 3 Techniek

Techniek omvat een enorm aantal criteria waaraan een website moet voldoen. Denk daarbij aan de netheid van de programmeercode, de snelheid van de website, het aantal links dat niet werkt, het gebruik van een titel tag en de description tag, mobiele versie, cachemanagement, gestructureerde data en het werken onder SSL.

8 belangrijkste Google Ranking Factoren

PS: Ben je nieuwsgierig naar de top 8 rankingfactoren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × vijf =