ACT

ACT is een werkmethode ontwikkeld door Amadeos Benelux. FirstOnline. maakt gebruik van deze methode bij het invullen van SEO projecten.

De basis van online succes wordt bepaald door 3 peilers (A.C.T.):

Autoriteit
Content
Techniek

Dit is de SEO 3-eenheid en alleen wanneer je het op alle 3 de elementen goed doet kun je scoren.

Ad. 1 Autoriteit

Iedereen snapt dit in het echte leven maar ook online kun je werken aan je populariteit. Dat doe je door ervoor te zorgen dat anderen (websites) naar jouw website verwijzen omdat jij iets hebt dat jou speciaal maakt.

  1. Je hebt bijzondere content op je site;
  2. je levert iets in ruil dus er is wisselwerking;
  3. Je betaalt voor een link;
  4. je hebt een goede samenwerking.

Wij starten altijd met een linkbuilding campagne. Natuurlijk kijken wij eerst naar onze concurrenten. Welke sites met een hoge autoriteit verwijzen naar hen door? Als we dit inzichtelijk hebben nemen wij met de webmasters contact op en vragen wij om een link naar onze eigen website.

Ad. 2 Content

Google is pas content als jouw content op orde is! Wij zorgen voor uitstekende inhoud. Wij doen dit bijvoorbeeld voor onze opdrachtgever Letselschadeadvocaat.nl (Hijink.com) op een slimme wijze door middel van een maandelijks interview met een letselschade specialist. In dit interview bespreken wij een letselschade case. Speciaal voor Hijink hebben wij een interview format ontwikkeld en een mooie visuele setting gecreëerd waarbinnen wij het interview kunnen houden. Deze video wordt vervolgens bewerkt en ook omgezet naar een aparte tekst pagina. Op die manier hebben wij 2 mooie stukjes content in een moeite door .. en geloof me, de nieuwe content is video!

Ad. 3 Techniek

Techniek omvat een enorm aantal criteria waaraan een website moet voldoen. Denk daarbij aan de netheid van de programmeercode, de snelheid van de website, het aantal links dat niet werkt, het gebruik van een titel tag en de description tag, mobiele versie, cachemanagement, gestructureerde data en het werken onder SSL.

 

 

8 belangrijkste Google Ranking Factoren

PS: Ben je nieuwsgierig naar de top 8 rankingfactoren?

About Remo Natali

Remo Natali is 100% webmarketeer van de eerste orde. Met veel enthousiasme inspireert hij bij de inzet van internet als marketinginstrument. Online First met First Online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − 10 =